Audio Walk Podcast Rundvisning Vesterhave Vingaard

BESØG VINGÅRDEN: Udflugt for familier, venner, firmaer, foreninger, vinklubber mv. Få en unik oplevelse, når du besøger en ægte dansk vingård, der har vundet flere guldmedaljer, internationale priser og kåret til Danmarks bedste vingård. Vesterhavegaarden Vingård har en helt unik beliggenhed i naturskønne omgivelser i Karrebæksminde ved Vesterhave strand og direkte på den skønne Lagune natursti. Når man går på markerne, kan man høre havets brusen og mærke den friske havluft.

Et besøg på vingården er spændende og muligt hele året. Det er ganske gratis at besøge vingården, Gårdbutikken har næsten altid åbent, hvor alle gårdens produkter er til salg. Der kan købes et glas vin som nydes i gårdbutikken eller under pergolaen med vinranker. Efter aftale er det også muligt på egen hånd at gå tur i vinmarken. Der findes poster i vinmarken med info tavler eller lyt på jeres smartphone undervejs!

Kom på Vingårdsbesøg med guidet rundvisning med smagsoplevelser –

Oplevelsen begynder med en guidet rundvisning i gårdens vin- og æbleplantage. Herunder historien om vingårdens plantesystemer samt drue- og æble sorter. Der vil være information om hvordan vinstokke og æbletræer passes økologisk og beskæres. Ikke mindst en fortælling om pergola opbindingen af vinstokke, som Vesterhavegården er ene om i Norden. Turen rundes af med info om årets gang i vinmarken. Bagefter besøges den hyggelige vinkælder, hvor egetræsfadene ligger og hygger sig og gør vores vine til noget helt enestående.

Seancen slutter i vineriet og gårdbutikken, hvor vi fortæller om vinens tilblivelse efter høsten. Hvordan vi laver vores Amarone inspirerede vine, æble-isvine og de øvrige vintyper. Herefter hygger vi os med vinsmagning af gårdens forskellige spændende vine. Der følger 4 slags vinsmagninger med af vores topkvalitetsvine af vores udvalg af Rosévin, Claret vin, Rødvin a la Ripasso typen og ikke mindst rødvin a la Amarone typen, samt æbleisvin, mjød, gin, forskellige dram, snapse og likører. Til smagningen kan der tilkøbes en lækker tapas buffet (kræver dog mindst 10 personer).

Bestilling af rundvisninger:

Private rundvisninger med guide på egne ønskede datoer: Ved mindst 10 personer eller derover er prisen 250 kr pr. person. Børn 0-15 år gratis, Vi kan tage grupper op til 100 personer. Vesterhavegaarden sammensætter gerne en oplevelse, der passer til jeres behov. Tapas-buffet kan tilkøbes - spørg efter en speciel prisliste. Priser ved mindre end 10 i gruppen: For 8 personer er prisen 350 kr. pr. person, for 6 personer er prisen 500 kr pr. person, for 4 personer er prisen 800 pr. person, for 2 personer er prisen 2000 pr. person og for 1 person 5000 kr.

Guidet rundvisning med smagsoplevelser på faste datoer:

Kom og oplev en ægte dansk vingård der har vundet internationale priser og bedømt til Danmarks bedste vingård. På udvalgte datoer er det muligt at komme på Vingårds besøgs oplevelse, i selskab med andre gæster, hvis din gruppe er under 10 personer. Pris 250 kr pr person. Reservation er kun gældende når indbetalt ved at bestille billet her på shoppen til den pågældende dato. https://www.vesterhave-vingaar...

Oplevelsen består i guidet tur i den økologiske Vinmark, herunder info om sorter, opbindings systemer, økologisk vindyrkning, historien og hvis vejret tillader det nyder vi et glas vin midt I vinmarken under Nordens eneste ægte Pergola vinlund! Derefter en tur i vinkælder med egetræsfade og vineriet og vi slutter af med smags oplevelser af 4 af vores pris vindende Top kvalitetsvine! Besøget varer ca 2-3 timer. Med andre ord, behøver man ikke rejse længere syd på end til Karrebæksminde, for at opleve en ægte rigtig vingård!

Til jer der har været her før, kan jeg glæde jer med, at vores produktion stille og roligt stiger hvert år, så vi løbende får nye og spændende vine til vores smagninger. Der er tale om følgende fastlagte datoer til mindre grupper i 2021: 29. maj, 26.juni, i Juli: 3, 10, 17, 24, 31. i August: 7, 14, 21, 28. Sept. 4. 25. i Okt. 30. Alle dage kl. 15-18.

Gavekort kan også bruges på de nævnte dage til rundvisning, skriv da til [email protected] om hvilken dato samt antal personer.

Overnatning i vores nye sheltere eller i gæstehuset kan også bestilles via airbnb. Læs mere under "Besøg Vingården" https://www.vesterhave-vingaard.dk/pages/besg-vingrden

Læs mere om vingården samt anmeldelser fra tidligere besøgende via nedenstående link. https://www.tripadvisor.com/At...

Rundvisning på egen hånd med smagsoplevelser på faste datoer: På nedenstående datoer er det muligt at besøge vingården i selskab med andre gæster, når I kommer under 10 personer. Prisen pr. person er 200 kr (børn 0-15 gratis) Ved ankomst udleveres et tur-kort til i alt 8 poster rundt i vinmarkerne, Skovager, Testager, Æbleager og Havager. Via link til hjemmesiden eller scan af QR koder kan tur-beskrivelsen høres i din egen smartphone undervejs. Efter rundturen mødes vi i gårdbutikken til smagsoplevelser hvor vinbonden imens fortæller om fremstillingen af de fantastiske vine fra gården. Tilmelding kan kun ske via bestilling af billet på shoppen til pågældende dato her: https://www.vesterhave-vingaard.dk/categories/events. Det er ikke muligt at bestille Tapas til disse besøg. Der er tale om følgende fastlagte datoer til mindre grupper i 2021: 15. april, 12. maj, i Juni: 9., 30. i Juli: 7., 14. 21., 28., i August: 11., 25. samt 8. Sept. Alle dage kl. 19-21.30.

SPIL TENNIS PÅ VINGÅRDEN.

På Vesterhave Vingaard i Karrebæksminde, har vi en tennisbane som har en ganske enestående beliggenhed midt i en vingård, i læ af skoven og ganske tæt på stranden. Tennis banen på Vesterhave Vingaard kan lejes for kun 100 kr pr time og bookes her:

https://www.supersaas.dk/sched...

Det er kun muligt at reservere tid hvis man har betalt på forhånd enten pr Mobil Pay til 40557704 tilføj navn og tid, eller via dette link på vores webshop: https://www.vesterhave-vingaard.dk/da/item/baneudlejning

Hvis mere en een time ønskes så bestil antal derefter, dvs 1 stk = 1 time. 2 stk = 2 timer osv... Medbring kvittering for betaling ved ankomst. Henvendelse i gårdbutikken. Hvis man ikke selv medbringer Tennis udstyr, ketjere og bolde så kan det også lejes for kun 50 kr pr time, bestilles og betales her:

https://www.vesterhave-vingaard.dk/.../tennis-udstyr...

Der er adgang til toilet og vand og man er velkommen til at gå tur i vinmarkerne og besøge vores gårdbutik.

GOURMETAFTEN

En event for familie, venner, forening, firma, vinklub, fødselsdag eller anden begivenhed!

Kom til Gourmet-aften på Vesterhave Vingård,

Chefkok Bækkel og vinbonde Rye inviterer nu til en særlig udsøgt gourmet-oplevelse bestående af:

En 5 retters menu primært med lokale råvarer og dertil en vinmenu

tilpasset med gårdens egenproducerede økologiske kvalitetsvine.

Menuen er omhyggeligt udviklet og tilberedt af Jesper Bækkel fra Bækkels Gourmet Næstved.

Denne event holdes som jeres eget exclusive selskab uden deltagelse af andre gæster. Der er et minimum på 10 personer.

Tidspunkt kan blive præcis, når det passer jer, og selvfølgelig under forudsætning af, at vi ikke allerede er booket.

Skriv til [email protected] om ønsket tidspunkt og antal personer.

Hvis det ønskes tilbyder vinbonden under middagen, at dele sin viden med gæsterne og informere om gårdens udsøgte vines tilblivelse og gode råd om vin.

Det er også muligt at kombinere oplevelsen med en rundvisning i vingårdens økologiske marker. Lyt undervejs til historien om vindyrkning, sorter og andet. Det hele rundes af med en tur i vinkælderen og vineriet. Dette vil tage en time extra ud over middagen.

Prisen for hele denne herlige oplevelse med gourmetmad og vinmenu er 799 kr, inklusiv kaffe og gårdens likør eller brandy. Endeligt antal personer kan justeres til op til 1 uge før herefter vil antal være bindende.

Samme oplevelse som her beskrevet men også inklusiv guidet rundvisning i vinmarkerne så bliver prisen 999,- pr person. Begge dele skal bestilles i shoppen på forhånd.

Det er også muligt at bestille overnatning på vingården. Læs mere under "besøg vingården" Med venlig hilsen kokken og vinbonden

Transport til og fra vingården

Hvis I ikke kører i egen bil er der følgende muligheder for at ankomme til vingården:

Fra København/ Nordsjælland:

  1. Tog fra Københavns Hovedbanegård til ”Næstved” går hele tiden ca hver ½ time.
  2. Lej en bil og nyd den flotte tur til Sydsjælland og Vingården.
  3. Vi kan arrangere bus fra alle steder på Sjælland, og vi sender gerne et tilbud - Kontakt: [email protected]

Fra Næstved:

Bus fra Næstved station, banegårds pladsen. Ta bus no 603 til Enø-Karrebæksminde. Koster ca 25 kr hver vej pr mand. Går hver ½ time, Stå af ved nærmeste bus stop til gården der hedder ” Karrebæk Kirke”.

Taxi fra Næstved City til Vesterhavegaarden pris ca. 250 kr hver vej. Tlf til taxa er 55 77 72 72.

OVERNATNING PÅ VINGÅRDEN

Gårdens beliggenhed.

Direkte på den naturskønne Lagune sti, med kun 50 m til skoven og 250 m til egen badestrand midt i en vidunderlig vinmark og æbleplantage, kan man ikke finde en mere optimal beliggenhed.

Fra gården man man se og høre Smålandshavets brusen. Vilde dyr som harer, fasaner og rådyr færdes omkring en. Her kan man virkelig opleve den dejlige danske natur, der ovenikøbet byder på en ØKOLOGISK vingård, der har fået udmærkelsescertifikat hos Tripadvisor.

Her er stille og buldrende mørkt, ingen forstyrrende bylarm og ingen forstyrrende gadebelysning, for enden af blind vej. Ingen irriterende trafik! Oplev en aftenstund ved solnedgang med en tur i en vidunderlig vinmark.

Der findes eget spise køkken og eget bad med dertilhørende sauna, der er fælles med de 2 værelser. Der er adgang til overdækket terrasse hvor man kan sidde og nyde kaffen eller et glas af gårdens anmelderroste rødvin.

Derudover er der adgang til opvarmet indendørs swimming pool med motions udstyr. Gården byder ydermere på opvarmet spa bad med massage dyser, tennisbane der kan lejes med eller uden udstyr på timebasis , bordtennis og bordfodbold.

Overnatninger:

Hele Gæstehuset, i alt 200m2, med egen indgang. Kan kun lejes i forbindelse med vingårdsbesøg, med rundvisning og vinsmagning. Bookes her: https://www.airbnb.dk/rooms/22...

Boligen består af :

Stor stue ca 60m2, Spiseafdeling, Sofa hjørne med TV afdeling, Musikanlæg, bordtennis. Her er plads til yderligere 2-4 madrasser. Reoler og skabe.

Badeværelse, med toilet, håndvask, bruseafdeling og lækker Sauna.

Gæstekøkken, med alt, keramisk komfur, ovn, emhætte, køleskab, fryser, spiseafdeling, anretterborde, Mikroovn, brødrister mv..

Værelse 1, 40 m2. På 1. sal.

Beskrivelse: Dobbelt seng. Samt udtræks sofa med plads til 2 personer. Enkelt seng. I alt sovepladser 5. Der er plads til yderligere 2 madrasser til 7 i alt. Hjørnesofa med sofabord. Fra værelset er der udsigt mod syd og til havet. Gratis WI-FI. Kan kun udlejes i forbindelse med vingårdsbesøg, med rundvisning og vinsmagning.

Dette værelse kan også lejes separat her: https://www.airbnb.dk/rooms/22881012?source_impression_id=p3_1593354736_3OE%2Fde%2FG5GvHAkhS&guests=1&adults=1


Værelse 2. 30m3. På 1 sal

Beskrivelse: Dobbelt seng. Samt udtræks sofa med plads til 2 personer. I alt sovepladser 4.

Der er plads til yderligere 2 madrasser til 6 i alt. Skrivebord. Værelset har egen balkon med udsigt til skoven og vinmarkerne og med havkig. Gratis WI-FI. Kan kun udlejes i forbindelse med vingårdsbesøg, med rundvisning og vinsmagning. Dette værelse kan også lejes separat her:

https://www.airbnb.de/rooms/22903101?source_impression_id=p3_1593354778_5907rrMJhbutWJDz&guests=1&adults=1

Der er 4 sheltere på vingården:

Kan kun lejes i forbindelse med vingårdsbesøg, med rundvisning og vinsmagning. Overnat i luksus shelter beliggende midt i en vinmark et stenkast fra skov og strand og lige midt på den naturskønne Lagune sti! En overnatning kan fint kombineres med guidet vingårds besøg.

Fald i søvn i den friske luft under stjernehimlen i fantastiske omgivelser, under sød musik fra fuglene fra skoven og havets brusen. Bedre overnatning opleves næppe! Vi har 4 sheltere placeret rundt i vinmarken, hver har plads til 4-5 personer. ( 4 voksne eller 2 voksne og 3 børn) Adgang til Toilet og vingårds butik. Tæt på Karrebæksminde og Vesterhave bade strand.

Hver shelter er installeret med lækre Dreamzone madrasser med lagen, så man skal selv kun medbringe soveposer eller dyner. Komplette dyner kan dog lejes for 75 kr pr person. Der findes vindue i gavl, strøm til opladning af diverse udstyr, WI-FI, natlys. Foran shelter er der bålplads med grill rist og borde bænke sæt. Der kan købes pizza i gårdbutikken for 50 kr pr stk. og evt. et glas vin dertil.

Shelter 1 og 2 ligger med afstand på 20 mtr tæt på skoven og søen. Der findes ikke adgang til bålplads til disse 2 sheltere. Shelter 3 og 4 ligger med afstand ca 10 mtr. I vinmarken ”Æbleager”. Der er fælles bålplads til disse 2 sheltere.

Shelter 1 bookes her:

https://www.airbnb.dk/rooms/42309395?_set_bev_on_new_domain=1593354591_ZjhmZTA0OGNjZTI5&source_impression_id=p3_1593354592_%2FGx%2BuQsqh1gZqaXF&guests=1&adults=1

Shelter 2 bookes her:

https://www.airbnb.co.in/rooms/42311223?source_impression_id=p3_1593354642_gC4akV7NGcH8UKHw&guests=1&adults=1

Shelter 3 bookes her:

https://www.airbnb.co.in/rooms/42311470?guests=1&adults=1&source_impression_id=p3_1593354681_OI99k5xvwpXYBQWP

Shelter 4 bookes her:

https://www.airbnb.ae/rooms/42311545?adults=1&source_impression_id=p3_1593354502_DPH0s4FZm90h%2BFD2&guests=1

Afstand til :

Strand: 250 mtr, Skov 50 mtr, Bus stop 2,5 km, Golf 5 km, Indkøb, 2,5 km, Restaurant 2,5 km. Karrebæksminde 2,5 km, Næstved 12 km. Bon Bon Land 20 km. Skovtårnet Rønnede 25km. København 90 km.