VINGÅRDS BESØG m guidet rundvisning, uden tapas, min 10 pers.

Køb denne
  • 250,00 kr DKK
  • 355 tilbage

Kom og oplev en ægte dansk vingård der har vundet internationale priser og bedømt til Danmarks bedste vingård. Kræver mindst 10 personer, skriv til [email protected] om ønsket dato, gerne et par alternativer da vi er meget booket. Pris 250 kr pr person. Reservation er kun gældende når indbetalt DKK 250,- (pr. person) på mobilepay 40557704 med notat, eller bestil på dette varenr.

Oplevelsen består i guidet tur i den økologiske Vinmark, herunder info om sorter, opbindings systemer, økologisk vindyrkning, historien og hvis vejret tillader det nyder vi et glas vin midt I vinmarken under Nordens eneste ægte Pergola vinlund! Derefter en tur i vinkælder med egetræsfade og vineriet og vi slutter af med smags oplevelser af 4 af vores pris vindende Top kvalitetsvine! Besøget varer ca 2-3 timer. Med andre ord, behøver man ikke rejse længere syd på end til Karrebæksminde, for at opleve en ægte rigtig vingård!

Til jer der har været her før, kan jeg glæde jer med, at vores produktion stille og roligt stiger hvert år,

så vi løbende får nye og spændende vine til vores smagninger. Gavekort kan også bruges på disse dage til rundvisning. Det er også muligt at få Tapas buffet dertil, se andet varenr. Vi gælder os til at modtage din tilmelding.

Overnatning i vores nye sheltere eller i gæstehuset kan også bestilles via airbnb. Se de vedhæftede billeder.

Med venlig hilsen Jesper, vinbonde.

Læs mere om vingården samt anmeldelser fra tidligere besøgende via nedenstående link. https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g2554675-d8699299-Reviews-Vesterhavegaarden_Vingaard-Karrebaeksminde_Naestved_Municipality_South_Zealand_Z.html